logo header

August 01, 2010, 07:49:22 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  
Author Topic: Pitajte Mirsada Terzu!  (Read 6526 times)
dean matosevic
Competitor
Član

Email
« Reply #75 on: January 14, 2009, 09:42:26 pm »

TERZO PRIMI MOJE ČESTITKE ZA OSVOJENI ODLIČAN PLASMAN NA TAKMIĆENJU.MOLIM TE POŠALJI MI TVOJ BROJ JER SU MI UKRALI MOBITEL PA GA NEMAM A JAKO MI JE ŽAO ŠTO SE NEČEŠ TAKMIČITI U BIHAĆU ALI BITNO JE DA DOĐEŠ DA MALO POPRIĆAMO .DOBIO SAM SINA I ISTO SE ZOVE KAO I JA BITI ĆE PRAVI ŠAMPION.ČESTITKE NA VJENČANJU.POZDRAV IZ RIJEKE
nellle
Competitor
Super-heavyweight Member

uno serveza cikita,porfavor...

« Reply #76 on: January 14, 2009, 09:46:53 pm »

DOBIO SAM SINA I ISTO SE ZOVE KAO I JA BITI ĆE PRAVI ŠAMPION.

sve cestitke,nek je ziv i zdrav!!!

nadrealista
Middleweight Member

« Reply #77 on: January 15, 2009, 08:42:40 am »

pridruzujem se cestitkama

TERZO
Competitor
Lightweight Member

« Reply #78 on: January 15, 2009, 05:08:29 pm »

Deane sve cestitke   ! I da napomene za one koji ne poznaju Deana da je dean takmicar i da je bio apsulutni pobjednik u Bihacu jedne godine.
nellle
Competitor
Super-heavyweight Member

uno serveza cikita,porfavor...

« Reply #79 on: January 15, 2009, 05:23:29 pm »

e pa ja to nisam znao....mogla bi od deana da padne i neka slika...

dean matosevic
Competitor
Član

Email
« Reply #80 on: January 15, 2009, 09:12:13 pm »

HVALA VAM NA ČESTITKAMA I DA NAPOMENEM. BIO SAM ČETVEROSTRUKI PRVAK BIHAĆA A SADA SE SPREMAM ZA ARNOLD CLASIC U AMERICI ,ALI PRVO ĆU DA SE POJAVIM I BIHAĆU I ODNESEM JOŠ JEDNU TITULU.ŠTO SE TIĆE SLIKE POSLAT ĆU VAM. POZDRAV IZ RIJEKE I NADAM SE ŠTO VEĆEM ODAZIVU U BIHAĆ DA MI POBJEDA BUDE SLAĐA I DA SE DRUŽIMO JER NAJBOLJI LJUDI SU U BIHAĆU.DEAN MATOŠEVIĆ
nicija_zemlja
Global Moderator
Bantamweight Member

« Reply #81 on: January 15, 2009, 09:41:04 pm »

HVALA VAM NA ČESTITKAMA I DA NAPOMENEM. BIO SAM ČETVEROSTRUKI PRVAK BIHAĆA A SADA SE SPREMAM ZA ARNOLD CLASIC U AMERICI ,ALI PRVO ĆU DA SE POJAVIM I BIHAĆU I ODNESEM JOŠ JEDNU TITULU.ŠTO SE TIĆE SLIKE POSLAT ĆU VAM. POZDRAV IZ RIJEKE I NADAM SE ŠTO VEĆEM ODAZIVU U BIHAĆ DA MI POBJEDA BUDE SLAĐA I DA SE DRUŽIMO JER NAJBOLJI LJUDI SU U BIHAĆU.DEAN MATOŠEVIĆ
svaka cast na uspjesima ali ja znam jednog dinu aka "malojaci" on i nije bas tako dobar  Wink... eheh
Sve cestitke tebi i tvojima deane
malojaci
VIP
Lightweight Member

metallica moj dobar drug

Email
« Reply #82 on: January 15, 2009, 10:03:27 pm »

svaka cast na uspjesima ali ja znam jednog dinu aka "malojaci" on i nije bas tako dobar  Wink... eheh
Sve cestitke tebi i tvojima deane

Cile covjek je mislio na Sakiba i ostale bildere iz Bihaca,oni su fkt ljudi prva liga,a ja nisam bilder ja sam tek blijeda imitacija bildera.

ko pit bull grizo,suocen sa krizom,mogo sam 100 a 150 dizo
Stojke11
Competitor
Middleweight Member

Srpski Odbrambeni Pas-SOP

« Reply #83 on: January 29, 2009, 12:56:54 pm »

Sinoc sam bio sa Pedjom kada ste razgovarali, drago mi je da se spremas i da dolazis kod mene na Balkansko!

Želeo je da načini "vrhunskog antiterorističkog psa" sposobnog da izađe na kraj sa najsurovijim teroristima!Ukrštao je vukove i bosanske tornjake, američke staford terijere i rotvajlere i onda konačno sve njihove najbolje osobine slio u svog SOP-a!
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje