logo header

September 09, 2010, 09:24:11 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Denis Stojnic?  (Read 1004 times)
Rambo
Član
*

« on: August 08, 2006, 07:50:58 am »

Da li ste ljudi culi za ovog momka i sta mislite o nemu?Ja bih volio kad bi neko mogao da objavi njegov profil-kile,visinu,malo biografije i par slicica,ja mislim da predstavlja veliku prijetnju borcima UFC-a-UNAPRIJED HVALA.
damirjam
Član
*

« Reply #1 on: August 08, 2006, 09:40:06 am »

Bio je u Sarajevu...gostovao na TV...ja mislim da je imao i neki laksi mec tamo....licno ga nisam vidio...vidio sam ga na TV tip je dobar ima mase a bogami ima i viska kg barem po meni...inace Sarajlije ga hvale kazu da je jak kao crna zemlja(mislim na njegov sport kojim se bavi).Bori se u MMA federaciji i ima naziv Pitbull.Inace zivi i trenira u Njemackoj koliko ja znam.
Procitao sam na nekom forumu da je i sparing partnet Crocopa.
Skoro su mu raznijeli eksplozivom njegov dzip u centru Sarajeva......!
keko
Minimumweight Member
**

snaga volje

« Reply #2 on: August 09, 2006, 11:16:12 am »

Bija sam s njim u Splitu borija se s našim lokalnim i dobija prekidom u 1 rundi.Pričali smo trenira u nizozemskoj u najjačem timu .Borija se u Japanu prije 10-tak dana i dobija u prestiž meču.Mislim da će biti odličan borac.Nema respekta prema nikome ,pravi ulični fajter genetika odlična. Ultimate-om s ebavi svega 2-3 godine,a mlad borac,ko zna di će mu biti kraj. Exclamation  Exclamation
Rambo
Član
*

« Reply #3 on: August 10, 2006, 07:41:14 am »

I ja sam isto to nasao ali bas bih volio znati koliko je visok i koliko ima kila,ali gdje god da nadjem podatke o njemu uvijek isto pise da je pobjedio dvije i nista vise.
keko
Minimumweight Member
**

snaga volje

« Reply #4 on: August 10, 2006, 08:17:06 am »

Provjerit ću kod njegovog frenda ,vidit ću ga ovih dana na treningu pa napišem
Rambo
Član
*

« Reply #5 on: August 14, 2006, 02:28:27 pm »

Ej Keko kralju jesi li provjerio?????
Dionis
Bantamweight Member

« Reply #6 on: August 28, 2006, 05:18:31 am »

e bio ej na OBN-u pre neki dan jao ehhe "ja uzimam samo one amino kiseline i pre onaj kreatin ali to kod mene ne daje rezultata, a steroide m aim ima ljudi koji uzimaju ja ne ja tako" e m asav je nesto ne dorecen i prica o krimunalu non stop kako on nije kriminlac kako ovo kako ono hehhe kul tip josh ga insam video u ringu ali onako bash ga ima

keko
Minimumweight Member
**

snaga volje

« Reply #7 on: August 28, 2006, 01:54:40 pm »

Vidija sam mu prijatelja i reka mi je da ima oko 105-106 kg ali da je sada izgubija koji kg.jer je u jebenom spremanju pa da se definira.Visok je oko 180 cm
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje