|
Pedja_Petrovic
Guest
|
 |
« Reply #15 on: December 26, 2005, 06:39:23 pm » |
|
PA ZATO STO I JESTE NAJBOLJI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
car4s
Član
|
 |
« Reply #16 on: March 19, 2006, 08:26:15 pm » |
|
Moj prvi post..... Pozdrav svima! Drago mi je što sam otkrio forum o fizičkom vežbanju!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
markoni87
|
 |
« Reply #17 on: March 19, 2006, 08:41:48 pm » |
|
dobro doso!!!
|
|
|
|
|
|
SHUT UP AND SQUAT! 
|
|
|
fain2daniel
Član
|
 |
« Reply #18 on: April 16, 2006, 03:06:29 pm » |
|
man...treniram vec godinama a na ovom forumu se osecam kao tezak amater i guster i kao da neznam nista...ovaj hit mi deluje primamljivo iako trcim isto na duge staze od 10km minimum ali sporije varijante
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pedja_Petrovic
Guest
|
 |
« Reply #19 on: April 16, 2006, 06:22:03 pm » |
|
man...treniram vec godinama a na ovom forumu se osecam kao tezak amater i guster i kao da neznam nista...ovaj hit mi deluje primamljivo iako trcim isto na duge staze od 10km minimum ali sporije varijante ..pozdrav..welcome.....probaj malo buraz da procuis sta smo sve pisali na te teme pa probaj da primenis i videti ces kako stvar deluje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IFBBPro
|
 |
« Reply #20 on: April 17, 2006, 07:08:20 am » |
|
Moj prvi post..... Pozdrav svima! Drago mi je što sam otkrio forum o fizičkom vežbanju! Zanimljiv ti je avatar.. i veoma smjesan  Homer is the best!! Sto se tice trcanja.. ko dugo nije trcao i ko ima preko 90 kg ne bih mu preporucio bas da trci po betonu.. to je vec i Pedja rekao.. prije 15-ak dana sam izasao vani da trcim i istrcao nekih 4km ali kad sam dosao kuci desni meniskus je poceo da boli.. evo zadnjih dana je bas kriticna bol umjesto da ide nabolje ide nagore.. neugodan osjecaj.. boli.. nervira me i slicno.. Dakle.. traka.. biciklo.. OK.. ali beton bez odgovarajucih patika nikako.. Ali eto ima u teretani biciklo pa na njega sjednem pa i ne osjetim mnogo bolove..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bush
Flyweight Member

|
 |
« Reply #21 on: April 17, 2006, 08:43:30 pm » |
|
Jbg, moras biti oprezan... Samo polako!
|
|
|
|
|
|
The only place success comes before work is in dictionary
|
|
|
|
IFBBPro
|
 |
« Reply #22 on: April 18, 2006, 06:28:15 pm » |
|
Jbg, moras biti oprezan... Samo polako! Yeah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan_NYC
|
 |
« Reply #23 on: April 20, 2006, 05:22:35 am » |
|
Juce sam odvalio 60min low intensity trcanje na traci sa otkucajima srca izmedju 124-134 bpm i mnogo sam ponosan na moj Omron sat (merac pulsa).  Radi ko da je Svajcarac Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sasacg
Guest
|
 |
« Reply #24 on: April 20, 2006, 09:05:20 am » |
|
Juce sam odvalio 60min low intensity trcanje na traci sa otkucajima srca izmedju 124-134 bpm i mnogo sam ponosan na moj Omron sat (merac pulsa). P Radi ko da je Svajcarac D
Pozdrav. Gde si ga uzeo i koliko parica??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan_NYC
|
 |
« Reply #25 on: April 20, 2006, 01:48:34 pm » |
|
Sa bodybuilding.com . Omronov mislim da je oko $40. Jedina nezgodna stvar je sto u teretani u kojoj ja vezbam sve trake za trcanje kupe signal sa mog transmitera tako da ljudi izgleda ne mogu da mere njihov puls lol...  Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dulse
|
 |
« Reply #26 on: April 24, 2006, 06:43:08 am » |
|
Juce sam odvalio 60min low intensity trcanje na traci sa otkucajima srca izmedju 124-134 bpm i mnogo sam ponosan na moj Omron sat (merac pulsa). P Radi ko da je Svajcarac D
Pozdrav. Gde si ga uzeo i koliko parica?? ja kupih Polarov pre 5 dana.. jedan trening sam odradila i mogu ti reci da sam bas zadovoljna... 130 jura je kostao... preko nekog lika sam ga kupila .. ne u prodavnici.. bas je profi.. ima dosta funkcija a ja koristim samo jednu hehehe
|
|
|
|
|
|
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava
|
|
|
|
VodaVoda
|
 |
« Reply #27 on: May 12, 2006, 04:01:14 pm » |
|
I ja sam nova ovde. I bas sam malo u nekoj guzvi..ne mogu sve da po`vatam, ali mi je drago sto ima tako puno informacija. Upravo se spremam da idem na trcanje. Htela sam da pitam...da jos jednom potvrdim... da je trcanje najbolji metod za skidanje sala? Ipsred plivanja i voznje bajsa? Inace..imam misice, i oblik tela..ali ima nekih naslagica..koje su se ugostile tokom zime..i moram ih se resiti do pravog leta. Da naglasim...imam puno volje ... ne pircam samo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sasacg
Guest
|
 |
« Reply #28 on: May 12, 2006, 04:57:56 pm » |
|
Najbolje bajs ili steper,u svakom slucaju jednostavnije je nego trcanje u prirodi a i manje opterecuje kolena.Potrazi malo po forumu cini mi se da se negde bas vodila rasprava o tome sta je bolje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Markoni
|
 |
« Reply #29 on: May 12, 2006, 05:30:43 pm » |
|
sasacg ne verujem da ce njoj trcanje u prirodi predstavljati neki veci problem za kolena ipak ona sigurno nije toliko teska a ako joj je tako lakse i lepse onda sto da ne
voda voda gde trcis ?
|
|
|
|
|
|
BALKAN MUSCLE TEAM
|
|
|
|