logo header

August 01, 2010, 07:47:01 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dymitize super mass gainer-pomoc oko uzimanja?  (Read 242 times)
AndrijaDS
Član
*

« on: January 30, 2010, 09:52:53 am »

Pre 2 dana sam kupio ovaj gainer da bi se popravio ,ali problem mi predstavlja uzimanje....LOPATICA je ogromna i zanima me da li bi stvarno trebao da je uzimam celu.?...pise da 1 sadrzi 50 gr proteina ,250 UH ITD....Visok sam 178 ,kg 70....citao sam da nas organizam ne moze da apsorbuje vise od 40 gr proteina pa se plasim ukoliko uzimam celu npr dva puta dnevno to je nekih 500 UH I 100 GR PROTEINA da cu dobiti salo.....      http://www.dymatize.com/mivastore/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=12lb_SPR_MASS&Category_Code=3p                                                                      to je taj gainer....mozda bi bilo bolje da uzimam npr 2 puta dnevno po pola lopatice ili tako neshto ? Malo pomoci ! :@   
Kaciga
Član
*

« Reply #1 on: February 12, 2010, 02:36:29 pm »

Brate usisace to mishic nesekiraj se ,koliko para toliko mesa, pa treniraj peglaj ako vidish da dobijash salo?  ti vidi dali ti je ishrana ok nemozesh jesti  sve sto se kuci sprema ,napravi neki rezim ishrane i toga se drzi.to je neko moje mishljenje. Cool
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje