E brate da odgovorim pa pazi nepravilno uzimanje dexa utice na pankreas nemora znaciti da on uzima nepravilno ali puno dexa i kreatina mogu da dovedu do povecanja pritiska,dali si cuo za neke mlade fudbalere da se zale na pritisak nisu ga pravilno uzimali ili ga ljudi neki i neprekidaju da uzimaju .moze da se desi kada se kreatin koristi sa aas onda se povecava pritisak. Shta radi kreatin bukvalno usisava i povecava volumen mishicne mase a nagli porast mase moze da izazove veliki skok pritiska tu se najvishe opterecuje kardio vaskularni sistem,Dali sam upravu?evo primer klinac je trenirao normalno tek par meseci i vidi on sv i nose neke flashice i krene i on sa kreatinom prvi put kada se uzme rastesh kao poderan,i nikada se nemoze dostici taj volumen kao prvi put, on je dobio 12kg ali je jadan dobio i aritmiju,nenormalni pritisak ,eto njemu jednostavno nije odgovaralo, nekazem da je od kratina i dexa,ali treba da se pregleda,ja sam kreatin prvi put uzeo 2005 godine a treniram od svoje dvanaeste godine A neznam bolje da ode shta ti mislish?