|
radiooskar
|
 |
« on: January 20, 2010, 02:10:50 am » |
|
Sta mislite o ovom proizvodu: http://www.pansport.rs/new/catalog/index.php?id=UN469 ? Vidim da povecava prirodni nivo testoserona,sta dobijam sa tim ? Da li to moze da utice na ostale hormone u negativnom smislu,da li postoje nus pojave ? Da li se uzima u kombinaciji sa necim radi boljih rezultata ? Imam nepunih 21. godinu,do sada sam uzima creatin,whey,glutamin i to je sve, !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheNele1993
Član
|
 |
« Reply #1 on: January 20, 2010, 09:21:10 am » |
|
Pomagajte, da li je u redu ovakav plan vjezbi???
Ponedeljak
GRUDI: Bench press, razvlačenje bučicama, propadanja BICEPS: Stojeći pregib šipkom, Naizmjenični kosi pregib malim tegovima, mali teg u pretkoljenu Za grudi: 4 serije po 10-15 ponavljanja Za bicepse: 4 serije po 10-12 ponavljanja Utorak LEĐA: vratilo, testerisanje, veslanje bucicama u pretklonu TRICEPSI: Ležeći francuski potisak, Triceps potisak u stojećem položaju na spravi Za leđa: 4 serije, min 12 ponavljanja Triceps: 4 serije, 8-10 ponavljanja Srijeda RAMENA: Sjedeći potisak iznad glave sa malim tegom, letenje bucicama naprijed TRAPEZ: sleganje ramenima sa bucicama NOGE: Čučanj, Dizanje na listove sa šipkom na leđima
Ramena 3-4 serije, 6-8 ponavljanja, Trapez- 3 serije, 10-12 ponavljanja. Noge: 3 serije 15 ponavljanja
Četvrtak
Pauza-aerobni trening
Petak
GRUDI: Kosi bench press, razvlačenje ne kosom benchu, pullover sa bučicom BICEPS: stojeći pregib sa ez-šipkom, Stojeći pregib šipkom
Subota
LEĐA: LAT ispred, LAT iza, testerisanje RAMENA: Sjedeći potisak iznad glave sa malim tegom, letenje bucicama naprijed
Nedelja Pauza
Radim vec 4-5 mjeseci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palma
Minimumweight Member

|
 |
« Reply #2 on: January 21, 2010, 02:18:37 pm » |
|
ne treba t Sta mislite o ovom proizvodu: http://www.pansport.rs/new/catalog/index.php?id=UN469 ? Vidim da povecava prirodni nivo testoserona,sta dobijam sa tim ? Da li to moze da utice na ostale hormone u negativnom smislu,da li postoje nus pojave ? Da li se uzima u kombinaciji sa necim radi boljih rezultata ? Imam nepunih 21. godinu,do sada sam uzima creatin,whey,glutamin i to je sve, ! ne treba tebi tribulus drzi se wheya glutamina i creatina ti imas 20 god imas ionako viska testosterona dzaba ces da bacis pare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaciga
Član
|
 |
« Reply #3 on: February 12, 2010, 03:28:51 pm » |
|
Nece ti nista odmoci tribulus a neshto narocito ni pomoci ,uzimaj tu osnovu i trening i ishrana u moje vreme nije bilo kreatina i ako ga je bilo bio je pod velom tajne.a vej nije bio a kamoli labrada,jer se on josh spremao za takmicenja kao i Li Hejni i ostali mozda i Li hejni izbaci neshto na trziste ili koleman, to su sve dobri preparati Samo dosta para treba.Nemozemo se mi sa njima racunati pa oni troshe od 60 do 100 hiljada godisnje Na hranu aas i razne preparate .nasha drzava ima jako dobre sportiste ali treba u njih ulozita ne tek kad osvoji nagradu onda je nash dotle ni sponzora ni niceg,cast izuzecima. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lazarica
|
 |
« Reply #4 on: February 12, 2010, 06:08:36 pm » |
|
Sta mislite o ovom proizvodu: http://www.pansport.rs/new/catalog/index.php?id=UN469 ? Vidim da povecava prirodni nivo testoserona,sta dobijam sa tim ? Da li to moze da utice na ostale hormone u negativnom smislu,da li postoje nus pojave ? Da li se uzima u kombinaciji sa necim radi boljih rezultata ? Imam nepunih 21. godinu,do sada sam uzima creatin,whey,glutamin i to je sve, ! Drzi se toga sto vec pijes,ja sam uzimao tribulus,a god.dana sam stariji od tebe...NIKAKAV EFEKAT!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilija
|
 |
« Reply #5 on: February 13, 2010, 10:01:25 am » |
|
Kakav crni tribulus u tim godinama.ti imas sad veliku proizvodnju testosterona... Sto bi rekao jedan,izjebes curu 3 puta i kada stignes kuci izdrkas ga xaxa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaciga
Član
|
 |
« Reply #6 on: February 14, 2010, 11:42:17 am » |
|
Kakav crni tribulus u tim godinama.ti imas sad veliku proizvodnju testosterona... Sto bi rekao jedan,izjebes curu 3 puta i kada stignes kuci izdrkas ga xaxa....
hahhhhaaaaaaa ovo je odlicno receno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radiooskar
|
 |
« Reply #7 on: April 02, 2010, 02:52:54 pm » |
|
Hahah,hvala na poucnim odgovorima,pogotovo ovaj poslednji za curu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|