logo header

September 04, 2010, 06:59:13 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: apsolutni pocetnik heeeelp  (Read 1163 times)
alsu
Član
*

« on: January 07, 2010, 02:53:46 am »

Prokrstario sam forumom i veoma mi se svideo ovaj vas ne razumljivi jezik.... Znam da cu vas mozda nasmejati ali jbg i vi ste nekada bili pocetak svih pocetaka.... E ovako...
Kao prvo, ne zelim da izgledam kao Rambo, ni kao Roki! Cilj mi je da imam ravniji stomak (jer mnogo volim pivo) i da su mi iscrtani misici (nista preterano, samo da dobijem oblik). Da bih vam docarao sliku izgledam kao Homer Simpson, sa malo manjim stomakom i malo vise kose.... (zene polako!)
Sta zelim? Da i dalje jedem sta hocu i da pijem pivo, ali da se fizicki aktiviram i da se malo dovedem u red... Da li je to uopste moguce? Mislim piti i jesti sta god i izgledati "normalno"? Imam trti fajv godina pa mi je malo (ali stvarno malo) izrastao stomak..  Visok sam 187cm a debeo 87kg ali jako lose rasporedjenih... Nekada kada sam bio mlad bavio sam se odbojkom i bio lepse gradjen...
E sada, ja sam citao te vase proteine, ugljene hidrate i ostale cudne reci (nisam bio u skoli kada se to ucilo), pa bih najlepse molio nekoga da mi objasni sta to tacno znaci t.j. kada treba unositi proteine (i sta su proteini, gde se nalaze?) a kada ove druge ne proteine... 

Hvala puuuno    'goodboy'
Syma
Minimumweight Member
**

symasd@hotmail.com
Email
« Reply #1 on: January 07, 2010, 12:20:53 pm »

ajdeja nesto da kazem
proteini su ti belancevine znachi kad okrenes jogurt i vidis koliko belancevina ima to su ti priteini
Pa uglavnom bi trebam smanjiti unos UH-ugljenih hidrata(njih imas u vocu povrcu hlebu...itd) i masti.....
Moja preporuka ti je prvo da smras to jest da se pridrzavas neke dijete pa kad smrsas onda da pocnes opet da jedes sta hoces i da pijes ali da se redovno bavis aktivnostima.....

1994.rodjen sam ja pored reke Dunava
Da bi bio pobednik ne moras da pobedis...
Kaciga
Član
*

« Reply #2 on: February 11, 2010, 04:01:37 pm »

Druze da se malo ukljucim, Dobro je da krenesh u teretanu ,svoju ishranu Morash da dovedesh u red,   ,jedi vishe kuvanog povrca mesa ,kuvani krompir ,tunjevina kuvani pirinac ,belo meso  puretina piletina sve kuvano normalno bez koze i soli normalno  kakvo pivo  nedolazi u obzir i suplementi 'friend'
ilija
Flyweight Member
**

kosovo_pitbull@live.com
Email
« Reply #3 on: February 11, 2010, 09:17:05 pm »

Imati lepo telo,jesti sta ti padne pod ruku,je zaista nemoguce.
Kaciga je dao dobar savet,samo da se ta ishrana pravilno rasporedi,i rezultati dolaze
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje