Prokrstario sam forumom i veoma mi se svideo ovaj vas ne razumljivi jezik.... Znam da cu vas mozda nasmejati ali jbg i vi ste nekada bili pocetak svih pocetaka.... E ovako...
Kao prvo, ne zelim da izgledam kao Rambo, ni kao Roki! Cilj mi je da imam ravniji stomak (jer mnogo volim pivo) i da su mi iscrtani misici (nista preterano, samo da dobijem oblik). Da bih vam docarao sliku izgledam kao Homer Simpson, sa malo manjim stomakom i malo vise kose.... (zene polako!)
Sta zelim? Da i dalje jedem sta hocu i da pijem pivo, ali da se fizicki aktiviram i da se malo dovedem u red... Da li je to uopste moguce? Mislim piti i jesti sta god i izgledati "normalno"? Imam trti fajv godina pa mi je malo (ali stvarno malo) izrastao stomak.. Visok sam 187cm a debeo 87kg ali jako lose rasporedjenih... Nekada kada sam bio mlad bavio sam se odbojkom i bio lepse gradjen...
E sada, ja sam citao te vase proteine, ugljene hidrate i ostale cudne reci (nisam bio u skoli kada se to ucilo), pa bih najlepse molio nekoga da mi objasni sta to tacno znaci t.j. kada treba unositi proteine (i sta su proteini, gde se nalaze?) a kada ove druge ne proteine...
Hvala puuuno