logo header

August 01, 2010, 07:40:34 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Kardio za "pear" figuru  (Read 757 times)
Agata
Član
*

« on: October 03, 2009, 09:33:59 pm »

Kupila sam knjigu od David nesto,zaboravila sam mu prezime,uglavnom on je trener od Heidi Klum i pise o svemu od ishrane do treninga.Dobra je kniga ali nista novo sto vec na ovom sajtu ne moze da se nadje.
Jedan deo knjige mi je posebno upao u oko ( i skroz me izbedacio  Sad ) : u tom odlomku on kaze ljudima kakav je kardio najbolji za njih na osnovu njihove gradje . Moja je pear ( kruska ) gradja , sto znaci da sam "jaca" u kukovima i butinama i on pise da treba da izbegavam steper i biciklu a to su jedini kardio treninzi koje volim . Evil or Very Mad Po njegovoj proceni treba da dzogiram u mestu , brzo hodam , skacem na trampolini  ;wtf; i druge neprakticne aktivnosti . Sta je vase misljenje o ovome ? Jel mogu mozda da nastavim sa biciklom i steperom a da ne radim vezbe za noge ili ima neka druga varijanta u kojoj ne moram da se odricem mog omiljenog kardija?
body
Admin
Cruiserweight Member

« Reply #1 on: October 06, 2009, 11:13:33 pm »

ne veruj u sve sto procitas..mozda ima neke veze, al je debilno da ovo drugo zato ne valja jer je ovo bolje Wink
btw uvek je najbolje ono sto radis i da ti odgovara
nadrealista
Middleweight Member

« Reply #2 on: October 07, 2009, 10:52:28 am »

mislim da ovo nema veze. mrsanje se dogadja samo sa kalorijskim deficitom a sportom se potrosnja kalorija ppoveca. On vjerojatno aludira na to da se steperom dupe razvija (misici) i da kao nece zene opasti. ali kada bi tako raslo dupe od stepera imali bi svi guzu ko ona Williams sestra.

Dakle navali i radi kardio i sredi ishranu!

poz.

Agata
Član
*

« Reply #3 on: October 08, 2009, 02:22:56 pm »

Hvala obojci.
pozz
Kaciga
Član
*

« Reply #4 on: February 12, 2010, 12:40:42 am »

Moj kardio trening dva puta nedeljno radim vijacu ,posle toga ,radim istrcavanje sa skracenom shinom od pruge na ledjima i sa  vojnim pancirom  na sebi Cool
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje