Bodybuilding Board
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Mart 11, 2010, 06:58:26 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Savez Srbije za Body Building, Fitness i AerobikOprema za fitness kluboveDigitalni fotoaparati
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Kardio za "pear" figuru  (Pročitano 516 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Agata
Član
*
Van mreže Van mreže

« poslato: Oktobar 03, 2009, 09:33:59 pm »

Kupila sam knjigu od David nesto,zaboravila sam mu prezime,uglavnom on je trener od Heidi Klum i pise o svemu od ishrane do treninga.Dobra je kniga ali nista novo sto vec na ovom sajtu ne moze da se nadje.
Jedan deo knjige mi je posebno upao u oko ( i skroz me izbedacio  Sad ) : u tom odlomku on kaze ljudima kakav je kardio najbolji za njih na osnovu njihove gradje . Moja je pear ( kruska ) gradja , sto znaci da sam "jaca" u kukovima i butinama i on pise da treba da izbegavam steper i biciklu a to su jedini kardio treninzi koje volim . Evil or Very Mad Po njegovoj proceni treba da dzogiram u mestu , brzo hodam , skacem na trampolini  ;wtf; i druge neprakticne aktivnosti . Sta je vase misljenje o ovome ? Jel mogu mozda da nastavim sa biciklom i steperom a da ne radim vezbe za noge ili ima neka druga varijanta u kojoj ne moram da se odricem mog omiljenog kardija?
Sačuvana
body
Admin
Cruiserweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 06, 2009, 11:13:33 pm »

ne veruj u sve sto procitas..mozda ima neke veze, al je debilno da ovo drugo zato ne valja jer je ovo bolje Wink
btw uvek je najbolje ono sto radis i da ti odgovara
Sačuvana
nadrealista
Middleweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 07, 2009, 10:52:28 am »

mislim da ovo nema veze. mrsanje se dogadja samo sa kalorijskim deficitom a sportom se potrosnja kalorija ppoveca. On vjerojatno aludira na to da se steperom dupe razvija (misici) i da kao nece zene opasti. ali kada bi tako raslo dupe od stepera imali bi svi guzu ko ona Williams sestra.

Dakle navali i radi kardio i sredi ishranu!

poz.
Sačuvana

Agata
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 08, 2009, 02:22:56 pm »

Hvala obojci.
pozz
Sačuvana
Kaciga
Član
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #4 poslato: Februar 12, 2010, 12:40:42 am »

Moj kardio trening dva puta nedeljno radim vijacu ,posle toga ,radim istrcavanje sa skracenom shinom od pruge na ledjima i sa  vojnim pancirom  na sebi Cool
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Savez Srbije za Body Building, Fitness i Aerobik