h4n1b4L
Član
|
 |
« on: September 24, 2009, 10:18:02 am » |
|
Pozz svima.eto kao sto mozete vidjet ja sam novi na forumu...Imam (samo) 14 god i razmišljam o tome da se pocnem bavit BB-om.Visok sam 165 cm i težak 51 kg...Ne bi isao u teretanu jel mislim da bi to bio prevelik 1. zalogaj za mene uz to imam skolu i treniram nogomet (fudbal).Dakle.u podrumu imam 3 sprave i ono ostalo(kosu klupu,bench klupu,bučice,ravnu sipku,cik-cak sipku  i naravno utege ).Brat mi se bavio BB-om jedno vrijeme no danas trenira BJJ, ali on se i dalje nastavio hraniti zdravo.Pa sto se tice zdrave prehrane od njega jos mogu uzimat:ovsene(zobene) pahuljice,nemasni jogurt,rize,pirinca.BCAA,whey proteina mogu takodjer uzeti od njega ali mislim da to za sada ne bi bilo potrebno...ako mi neko moze reci da li se uz ovakve uvjete mogu pocet bavit BB-om bio bi zahvalan....Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Syma
|
 |
« Reply #1 on: September 24, 2009, 05:31:16 pm » |
|
Ne moze jare i pare i fudbal i BB.Kakav je problem skola?I od mene jos bolje idi u neku teretanu(bolju)da viidis kako se radi i da ti neko pokaze kuci mozes i da se povredis i ode mas u propas....
|
|
|
|
|
|
1994.rodjen sam ja pored reke Dunava Da bi bio pobednik ne moras da pobedis...
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #2 on: September 24, 2009, 06:21:00 pm » |
|
Aha...fudbala sam se mislija ostavit iovako...znaci pozeljno bi bilo kada bi se uclanio u 1 teretanu pa da pitam nekog trenera ili nekog kog poznam da mi malo pomalo pokaziva kako te sve ide u bb-u....hvala brate..puno si mi pomogao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Bogic
|
 |
« Reply #3 on: September 24, 2009, 07:40:56 pm » |
|
Samo napred. Syma lepo kaze. odes tamo gde ljudi koji rade svoj posao mogu d at epupte u mateoriju, a na forumu imas pregrst programa i rukbrika. samo koristi search u svakoj sekciji, ukucaj kljucnu rec i naci ces sve
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Bogic
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #4 on: September 25, 2009, 07:50:26 am » |
|
hvala Nebojša...vec citam tjedan dana ovdje i mogu reci da sam dosta toga naucio o BB-u...ovih dana cu otic pogledat ima li koja bolja teretana da je malo blize pa cu vam javljati...jos 1 hvala Nebojsa na podrsci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Bogic
|
 |
« Reply #5 on: September 25, 2009, 07:02:01 pm » |
|
ZATO SMO TU
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Bogic
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #6 on: September 26, 2009, 11:57:32 am » |
|
Nebojša....od sljedeceg tjedna pocinjem trenirat BJJ ( brazilian jiu jitsu)....znaci 1. tri mjeseca cu samo radit treninge snage....triceps,trbusni,noge,prsa,biceps,ledja....znaci skoro sve dijelove tijela....trening ce biti 2x tjedno...u podrumu imam dosta sprava i utega razlicitih tezina...pa ono mislio sam dali mogu jos uz BJJ 2 puta u tjednu radit BB...u podrumu....brat ce mi pokazat kako se koja vjezba izvodi....tako da tehnika tezine i ostalo nije prob....jel se moze kako uskladit BJJ-a i BB? Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Syma
|
 |
« Reply #7 on: September 26, 2009, 06:25:37 pm » |
|
Sta ce ti BJJ ? Oces da ne moze niko da te bije ?Idi na kik box ili smao box...To ti je najrealnija situacija kad se nadjes u frci .Brate na BJJ moze lako da se zeznes(ruka,noga,kicma),moze i u bozu ali manje ipak ti mozda daju neku opremu (kacigu,one sundjere za noge....)To ako ces da radis vezbe snage to mozes i kuci proucis ovde tehnike na forumu ima dosta i samo rokas.A cuo sam da ne valja kombinovati 2 sporta e sad prepustam iskusnijim clanovima da ti to objasne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #8 on: September 26, 2009, 07:01:34 pm » |
|
@Syma ne idem na BJJ samo zbog street fighta...treninge snage moram radit jer sam jos preslab za BJJ,poluge,gusenja ma ubiti znas sta mislim (poslije treninga snage u BJJ-u kad ojacam ici cu na kickbox znaci 4 treninga BJJ 2 treninga Kickbox tjedno )....ma mislim BB samo dok ne ojacam jer ne vjerujem da cu u 3 mjeseca s 2 treninga snage (tjedno) na BJJ-u ojacat tolko kolko se trazi....ovo je dakle samo 1 period od 3 mjeseca BB-a pa poslije ako Bog da zdravlja i pameti BB kao primaran sport....ako me razumijes ako ne pitaj pa cu se potrudit da bolje objasnim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #9 on: September 26, 2009, 07:10:34 pm » |
|
Ta 2 treninga snage na BJJ-u bolja su mi nego kuci jer tamo ima vise boljih stvari a i trener mi je vrhusnki (bio je 2 mjeseca na kampu minotaura ovo ljeto tako da kuci nebi imao ni trenera koji bi me nadzirao ni tako dobre sprave....)Za 3 treninga kuci bi mi bila taman jos uz ta 2 treninga na BJJ-u...zar i ti tako ne mislis Syma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Bogic
|
 |
« Reply #10 on: September 27, 2009, 09:06:08 am » |
|
slusaj, radi slobodno i bjj i tegove, ali ces morati uklopiti to dobro. unos hrane, ucestastalost treniranja, obim treninga....
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Bogic
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #11 on: September 27, 2009, 10:35:47 am » |
|
hrana to je sredjeno vec  ....treninge cu uklopit najbolje sto mogu a odmor to je samo jos preostalo ali i to cu sredit ......kako sam bolestan jao imao sam *ebeno visoku temperaturu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Syma
|
 |
« Reply #12 on: September 27, 2009, 10:05:59 pm » |
|
hmmm 5 treninga nedeljno?Kao sto je reko nebojsa moras to lepo uskladiti ako ides npr pon i petak na bjj kuci radi uto i cet a subotu iskoristi za kardio ili basket fudbal sta vec...Ali moras jesti mnogo kvalitetne hrane kako bi povratio izgubljene zalihe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h4n1b4L
Član
|
 |
« Reply #13 on: September 29, 2009, 07:52:00 am » |
|
radit cu 5 treninga (2 BJJ 3 BB kući) ali jedan od njih kuci nece biti maximalan,jel mislim da je 5 treninga puno,a mozda i budem radio 4 treninga ali ima vremena trenutno sam bolestan pa nemogu probat sve....ali ima vremena......subota kardio...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
john_abruzzi
Član
|
 |
« Reply #14 on: September 29, 2009, 08:37:10 am » |
|
Po meni je sve to uredu samo ako se momak hrani dobro i ako zna pravilno da izvodi svaku vezbu nece biti problema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|