logo header

September 06, 2010, 08:58:15 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Pomoc u vezi Beta-Alanina  (Read 311 times)
Vendetha
Minimumweight Member
**

Email
« on: August 07, 2009, 10:51:29 pm »

Kupio sam beta alanin od The-Nutrition... i danas sam poceo da ga pijem...ali sam primjetio nesto cudno sto me je i mlo prepalo, pa ako neko zna sta i kako nek mi objasni.

Danas kad sam otvorio kutiju, iz radoznalosti onako hajd da pomirisem da vidim imal ikakav miris...i slucajno sam bradom i donjojm usnom dodirnuo kutiju..i pocelo je odjednom na tom mjestu gadno da me pece. Rukom sam uzeo mjericu iznutra, da vidim..i vratio...i tom rukom sam se dirnuo po vratu..i isto je pocelo da pece. Nakon sto sam popio..pocelo je da me pecka u cijelom licu.

Maloprije popijem drugu dozu...opet napravim istu stvar, nakon sto sam dirnuo mjericu i dotakao prah u kutiji..dirnem se opet slucajno po vratu..i poce opet da me pece.
I nako sto sam popio bet-u poceo opet ono lagano trnilo-peckanje u cijelom lico, pa cek i po gornjoj strani sake i do pola podlaktice...i imam osjecaj kao da mi se tjelo zagrijava

Nakon toga obuze me nekakav cudan osjecaj u stomaku, neznam kako da opisem..ali kao recimo kad se adrenalin digne (znam jer volim brzo da vozim..pa kad uleti u skakljivu situaciju isto tako mi bude)...i nakon 10 sekundi prodje...i evo trnilo (ili peckanje) u licu i rukama vec popusta (proslo je mozda 5-10max minuta). ...a peckanje pomalo osjeti po cijelom tjelu...

Iskreno malo sam se sjebo, nije mi jasno sta je..jel normalno to...nisam prije nikad koristio beta-alanine...pa ako neko nesto zna o tome nek pomogne...
body
Admin
Cruiserweight Member

« Reply #1 on: August 08, 2009, 04:32:40 am »

beta alanin ti je sastavni deo svih No proizvoda..tako da je peckanje isto kao kad se pije preload, xpload, x-pand, horse powr ... dakle najnormalnija stvar i bez brige.
Vendetha
Minimumweight Member
**

Email
« Reply #2 on: August 08, 2009, 08:11:41 am »

evo jutros sam popio i samo sam osjetio naglo zagrijavanje tjela...i lagano peckanje samo po sakama...  al sam se bio sjebo, pomislio sam i da je mozda alergijska reakcija na bet-u.   Ni NO-proizvode nisam pio do sad..pa cu ti povjerovat Wink u svakom slucaju hvala ti..
Dusan Todorovic
Član
*

« Reply #3 on: August 09, 2009, 10:06:36 pm »

Ja nikad nisam pio Ni NO-proizvode tako da ne mogu ti reci nista.
Vendetha
Minimumweight Member
**

Email
« Reply #4 on: August 09, 2009, 10:14:03 pm »

pozdrav dusane Wink

... nasao sam odgovre...malo sam googlo, a i pedju sam priupitao...al jest gadno kad pocne da pecka
Dusan Todorovic
Član
*

« Reply #5 on: August 10, 2009, 12:50:56 am »

pozdrav dusane Wink

... nasao sam odgovre...malo sam googlo, a i pedju sam priupitao...al jest gadno kad pocne da pecka
Pozdrav
Jeb sta ces ovo je bodibilding moras malo i da se i zrtvujes.
Vendetha
Minimumweight Member
**

Email
« Reply #6 on: August 11, 2009, 09:06:55 pm »

pa to brate svakako Wink
maja1992
Član
*

Email
« Reply #7 on: September 14, 2009, 09:13:23 am »

E sad bi vi da vam sve ide kao po loju,heheeh

ilija
Flyweight Member
**

kosovo_pitbull@live.com
Email
« Reply #8 on: September 14, 2009, 09:47:45 pm »

Opa imamo i novog clana tj clanicu na forumu.
Vendetha
Minimumweight Member
**

Email
« Reply #9 on: September 15, 2009, 12:47:28 pm »

E sad bi vi da vam sve ide kao po loju,heheeh

naravno...glat i bez ikakve muke Wink
body
Admin
Cruiserweight Member

« Reply #10 on: September 18, 2009, 10:48:12 am »

neko je davno rekao - jeo bih i govna ako bih od toga rastao Wink dobro ne bukvalno vnugo, ali pivski kvas 100g u jorgutu i slicno Very Happy
kiza
Član
*

« Reply #11 on: September 18, 2009, 03:14:16 pm »

druze i ja imam slican osecaj pecknje po telu i kao neku blagu mucninu u stomaku kao neku jacu tremu
Vendetha
Minimumweight Member
**

Email
« Reply #12 on: September 19, 2009, 10:26:53 am »

hehe...ali ludnica brate..popijes ovo i krenes na treninga, a usput pocne cijelo jebeno tjelo da pecka i svrbi..pa se nemozes svugdje ni pocesat Smile Smile
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje