|
Manimal
|
 |
« on: March 17, 2009, 06:54:36 pm » |
|
Prema izjavi Tony Doherty-a, Ronnie ce izaci na ovogodisnju Olimpiju. Da li Ronnie moze da pobjedi, cisto sumnjam  , da li moze da zavrsi u TOP 5, zavisi od politike  , da li moze zavrsiti u TOP 10, mislim da moze. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malojaci
|
 |
« Reply #1 on: March 17, 2009, 06:58:26 pm » |
|
A sta ja znam,ali vidim da ljudi favoriziraju Vica koji je po meni uzasan,neporoporcijalan,ma katastrofa(kazem opet po meni) ,a na Branchu ni ne vidim ozljede koje je imao,kao da nikad nisu ni postojale,ko zna mozda i ronija uspiju pokrpati pa da ga jos jednom vidimo bar medju prva tri.
|
|
|
|
|
|
ko pit bull grizo,suocen sa krizom,mogo sam 100 a 150 dizo
|
|
|
|
Manimal
|
 |
« Reply #2 on: March 17, 2009, 07:09:36 pm » |
|
ma katastrofa(kazem opet po meni)
Nema potreba da ti, a ni niko drugi napise ovako nesto kada daje komentar. Pa kada pises o necemu onda naravno da je to tvoje misljenje, pa i ako nisi u pravu, pokusat cemo na lijep nacin da ti kazemo da nije tako, ali te svakako necemo podcjeniti ili ne daj Boze zabraniti da pises. Jebiga, ovdje ne vlada UTOPIA ni JEDNOUMLJE. 
|
|
|
|
« Last Edit: March 17, 2009, 07:15:57 pm by Manimal »
|
|
|
|
|
|
malojaci
|
 |
« Reply #3 on: March 17, 2009, 07:18:12 pm » |
|
ma katastrofa(kazem opet po meni)
Nema potreba da ti, a ni niko drugi napise ovako nesto kada daje komentar. Pa kada pises o necemu onda naravno da je to tvoje misljenje, pa i ako nisi u pravu, pokusat cemo na lijep nacin da ti kazemo da nije tako, ali te svakako necemo podcjeniti ili ne daj Boze zabraniti da pises. Jebiga, ovdje ne vlada UTOPIA ni JEDNOUMLJE.  Hahaha ok to mi je ostalo sa nekog drugog foruma  ,uglavnom kratak mi je fitilj sad kad sam na dijeti,ne stedim nikog i nista ali evo upravo sam se nazderao pileceg filea pa sam bar na kratko sretan pa nisam htio uvrijediti njegove fanove. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
body
|
 |
« Reply #4 on: March 17, 2009, 08:28:48 pm » |
|
a to je muka..dijeta xaxaxa carb day ili cheat meal - za to se zivi P.S. jedite brokoli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teh File
|
 |
« Reply #5 on: March 18, 2009, 05:29:18 pm » |
|
hah ronnie top 15 mozda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BIG1
VIP
Middleweight Member

Big in Japan
|
 |
« Reply #6 on: March 18, 2009, 07:05:15 pm » |
|
to me podsjeti na ovaj novi film "wrestler"...
|
|
|
|
|
|
Welcome to the Gunshow!
|
|
|
|
Manimal
|
 |
« Reply #7 on: March 18, 2009, 07:08:37 pm » |
|
hah ronnie top 15 mozda  Ako se kojim slucajem stvarno vrati na Olimpiju ove godine, ne vjerujem da ce biti ispod 10 mjesta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
body
|
 |
« Reply #8 on: March 18, 2009, 07:12:21 pm » |
|
iskreno se nadam da ce ostati u penziji..legenda, veliki sam fan ronija, ali bilo je dosta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malojaci
|
 |
« Reply #9 on: March 18, 2009, 08:04:44 pm » |
|
Sto se mene tice isto sam kontao da je vrijeme da Ronnie zaboravi takmicarsku karijeru iako poslije njega jako dugo nece biti sampiona kakav je on bio,da se vidi da je sampion i kad je u masi u odjeci i kad je na masi i kad je na bini oderan,stalno se moglo vidjeti da je on taj.Medjutim ako jedan neproporcionalni Vic moze dolaziti u obzir kao pobjednik sa najvecim turtle belly-em koji sam vidio u zadnje vrijeme onda ni Big Ron nije totalno van igre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manimal
|
 |
« Reply #10 on: March 18, 2009, 08:25:03 pm » |
|
Sto se mene tice isto sam kontao da je vrijeme da Ronnie zaboravi takmicarsku karijeru iako poslije njega jako dugo nece biti sampiona kakav je on bio,da se vidi da je sampion i kad je u masi u odjeci i kad je na masi i kad je na bini oderan,stalno se moglo vidjeti da je on taj.Medjutim ako jedan neproporcionalni Vic moze dolaziti u obzir kao pobjednik sa najvecim turtle belly-em koji sam vidio u zadnje vrijeme onda ni Big Ron nije totalno van igre.
Jedan je Ronnie, i slazem se brate Dino da poslije Ronnie-a kada je bio u njegovom "prime time", nece skoro biti niko.  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5fDJR7-ASXk&eurl=http://www.bodybuildingboard.net/index.php/topic,12424.0.html[/youtube]
|
|
|
|
« Last Edit: March 18, 2009, 08:29:08 pm by Manimal »
|
|
|
|
|
|
malojaci
|
 |
« Reply #11 on: March 18, 2009, 08:28:43 pm » |
|
Jedan je Ronnie!  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5fDJR7-ASXk&eurl=http://www.bodybuildingboard.net/index.php/topic,12424.0.html[/youtube] Yep imho forma koju je Ronnie imao te 99 godine je najbolja forma koju je ikad ikoji bilder imao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kikko
|
 |
« Reply #12 on: March 18, 2009, 10:23:33 pm » |
|
Kako bre neproporcionalni Vic? daj malo objasni slikovito?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malojaci
|
 |
« Reply #13 on: March 18, 2009, 10:41:17 pm » |
|
Noge,nema svipsa i uzasno izgledaju velika drobina itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kikko
|
 |
« Reply #14 on: March 18, 2009, 11:30:44 pm » |
|
Noge,nema svipsa i uzasno izgledaju velika drobina itd. ok, to je tvoje misljenje....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|