logo header

September 04, 2010, 07:11:32 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Pitajte Nikolu Dragojevića aka Nino!!!  (Read 2095 times)
Nino
Competitor
Flyweight Member

Bilderi, mi smo braća. Big Ron nam je ćaća! ;)

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #15 on: March 10, 2009, 06:32:34 pm »

Prošle godine sam uspio izdržati više od 3 mjeseca dijete bez ijednog cheat obroka i preskakanja treninga, a pomaci su bili stvarno naturalno jadni. Very Happy Tako da mi ove godine stvarno nije problem. Možda zvuči da serem, ali uživam u dijeti i u tome kako se mijenjam iz tjedna u tjedan i napokon vidim da mi se trud isplati...

Ne seres nista, nego samo realno razmisljas i radis kada si se vec odlucio takmiciti.
OK! Drago mi je da to tako vidiš. Very Happy

uuu pa ovo je prava stvar - ja sam to prolazio celih 7 god, natural .. toliko znoja, muke -a rezultati nigde, jos da bar neko postuje tvoj trud kako treba. Al vremenom mi pucalo za to, jerbo ovo radim za sebe..ali se takodje smejem ljudima koji me sad samo tako tapsu po ramenu jerno kako je kilaza krenula +90 to vec za njih izgleda malo zastrasujuce Wink

Bogic ce se oduseviti ovim postom hahahaha

Btw Nino, bice i love..polako, sve dodje na svoje keep pumping
Ma bit će valjda love. Zato sam možda i planirao pauzirati nakon ovog natjecanja, završiti taj faks, naći posao i onda polako krenuti... Smile

REAR LAT GAME OVER LIGHTS OUT SPREAD
body
Admin
Cruiserweight Member

« Reply #16 on: March 10, 2009, 06:35:24 pm »

imas moju potpunu moralnu podrsku..recimo da sam slicno i sam odradio..cak nisam hteo ni hemiju ni suplemente da koristim, jer sam bio svestan da ne mogu da imam kontinuitete, a da sad uzmem kantu whey-a, pa sledecu kad budem mogao, a ishrana oko 2g proteina po kg..pa ni motivacije za vezbanje Very Happy
Nino
Competitor
Flyweight Member

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #17 on: March 10, 2009, 09:11:11 pm »

Hehe! Da, to je stvarno koma. Hvala na podršci! Very Happy

Nebojsa Bogic
Global Moderator
Lightweight Member

Positive values are reason, objectivity, knowledge

nebojsabogic69@hotmail.com
« Reply #18 on: April 14, 2009, 10:51:36 am »

Nino, zaista se divim ljudima joji pokazuju kontinutiet i teze lepsim i boljim stvarima, imaju cilj i daju sve od sebe da ga ostvare. Stavise, otvorenost koju pokazujes je za svaku pohvalu. Milsim da si natural bio sjajan ( nemoj unizavati sebe ), ali ovo posle toga je vise nego na visini zadatka za ono sto ti predstoji.
Iskreno se nadam da ces pobrati plodove svog rada uskoro i na svim poljima.
Sjajno je sto si podelio sa nama materijale sa svog treninga i voleo bih da nastavis sa tom praksom.
Ako ti nije problem, prilozi i neku vezbu za biceps na postu koji sam poceo.  A bilo bi super, posto zaista radis haevy duty style u svojoj verziji, da prilozis nesto od toga na temu Evolucija High Intentsity Treninga.
Ovo poslednje su moji dobronamerni predlozi.

Nebojsa Bogic
Nino
Competitor
Flyweight Member

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #19 on: April 16, 2009, 08:15:51 am »

Nebojša hvala ti na ovako lijepim riječima. Raspisat ću se čim mi završi ova ludnica sa faksom, pripremama i ostalim obvezama. Sad sam stvarno pretrpan svime. Uz cca 5-6 sati treninga dnevno, fakultet i ostalle obveze teško nalazim malo vremena da preletim po forumima. Zato bih molio za malo strpljenja. Very Happy Natjecanje mi je za nešto malo više od 4 tjedna i glava i tijelo su mi u totalnom rasulu. Kad sve ovo završi, raspisat ću se malo više.
Pozdrav!

Nebojsa Bogic
Global Moderator
Lightweight Member

« Reply #20 on: April 17, 2009, 04:53:03 pm »

Nino, imacu razumevanja, jer znam kako je kada se spremas za takmicenje  i radis jos tri stvari u hodu. Samo napred i srecno!
« Last Edit: April 17, 2009, 04:56:13 pm by Nebojsa Bogic » Logged

Nebojsa Bogic
Syma
Minimumweight Member
**

symasd@hotmail.com
Email
« Reply #21 on: December 20, 2009, 12:16:04 am »

Nije odgovorio na jendo pitanje predhodno posletavljano koliko ima godina i od menen koliko dugo trenira ?

1994.rodjen sam ja pored reke Dunava
Da bi bio pobednik ne moras da pobedis...
Nebojsa Bogic
Global Moderator
Lightweight Member

« Reply #22 on: December 24, 2009, 06:07:43 pm »

Dobro pitanje Simo, no sacekacemo.

Nebojsa Bogic
Ichabod
Član
*

« Reply #23 on: December 25, 2009, 12:32:28 pm »

Nino, što si od prehrambenih savjeta sa profesorove strane prisvojio odnosno jeli profesor i dalje ima asketski način hranjenja gdje mu glavninu obroka čini whey + raženi kruh?

ps: profesor je na izvjesnom forumu bio svojevremeno vrlo aktivan, uputi ga na ovu adresu ako je voljan rasipati svoje golemo teško stečeno znanje. Wink
milanbg
Član
*

Email
« Reply #24 on: January 08, 2010, 03:52:02 am »

Postovanje!

Zaista mi je drago da mogu da se obratim za savet profesionalcu jer dosta mi je sajtova sa prepucavanjem i pametovanjem ljudi koji treniraju par meseci i razumeju se ama bas u sve!
Evo par pitanja, naime napravio sam pauzu od 3 godine i opet se aktivirao tako da sam ponovo na pocetku.Posto sad imam vise vremena i zelju da se opet vratim u formu interesuje me dali je po Vama bolje raditi svaki dan po jednu grupu misica pa 2 dana pauza ili kombinovati svaki drugi dan? A drugo pitanje je vezano za suplemetnte. Visok sam 183 i imam 85kg ravnomerno rasporedjenih.Uzeo sam ALL AllWhey 76%, komplex vitamina i minerala i omega3 dali smatrate da je to ok za pocetak ili predlazete jos neke suplemente?
Hvala unapred!!!
Pozdrav!
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje