logo header

August 01, 2010, 07:38:34 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Pitajte Nikolu Dragojevića aka Nino!!!  (Read 1939 times)
priest
Admin
Middleweight Member

teška kura!!!

« on: March 10, 2009, 01:18:40 pm »

evo ninooo ce vam malo pisati o sebi u ovom topicu ako vas zanima sta za njega slobodno ga pitajte
nikola je inace natjecatelj junior ,prosle godine je bio cetvrti na prvenstvu hrvatske,trenuto je u pripremama za proljetni dio natjecanja!!1

evo pa da ja postavim prvo pitanje
kako to da si se poceo baviti bodybuildingom sto je to da te je privuklo i koji su bili tvoji prvi doticaji sa bodybuildingom?
« Last Edit: March 10, 2009, 03:20:49 pm by priest » Logged

Manimal
Super-heavyweight Member

K-MASUTRA EXPERT Fuckin'&Meditation

« Reply #1 on: March 10, 2009, 02:00:39 pm »

Ajmo Nino, i mene zanima.

Nino
Competitor
Flyweight Member

Bilderi, mi smo braća. Big Ron nam je ćaća! ;)

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #2 on: March 10, 2009, 02:06:36 pm »

Hvala na pitanju imenjače, možda samo jedna mala zamjerka. Na ovom forumu nick mi je Nino, a ne Ninooo. Wink

Evo ovako . . . još kao klinac, obožavao sam filmove Arnolda, apsolutno sve njegove filmske uratke i od malih nogu sam neprestano ponavljao kako želim jednog dana imati mišiće kao terminator. Very Happy I tako se ljubav prema bodybuildingu rodila još u jako mladim danima. Tata mi nije dozvoljavao da kao klinjo treniram s utezima jer mi je govorio kako je to štetno za razvoj i kako moram još malo pričekati. Ali ja nisam mogao čekati, pa sam negdje u 5. razredu osnovne posudio 2 bućice od 5kg od jednog prijatelja i skrivao ih ispod kreveta i trenirao biceps pregibe kad bih ostajao sam doma. Smile To je trajalo nekoliko mjeseci dok tata nije našao utege i oduzeo mi ih. Idući susret s utezima je bio krajem 7. razreda osnovne. Rekao sam tati kako sam čitao da je u pubertetu razina testosterona idealna za razvoj mišića, čak sam mu i pokazivao tekstove, i iz dana u dan ga lomio, i na kraju je popustio. Kupio sam si bućicu na montiranje, koja je iznosila najviše 8 i pol kilograma. U tim ranim danima, budući da nisam znao apsolutno ništa  o treninzima i prehrani trenirao sam svaki dan isto. Radio sam biceps pregibe i sklekove na stolicama na način da mi je jedna ruka bila na jednoj stolici, druga na drugoj, a dvije noge na trećoj. Skužio sam da mi je to puno bolje od običnih sklekova i da bolje osjetim mišiće kad ih tako izvodim. Unatoč katastrofalnoj prehrani sjajno sam napredovao u tom periodu, za običnog klinju naravno. Smile Izgledao sam puno bolje i mišićavije od bilo koga na školi i ubrzo sam postao glavna faca. Razz Doma u Slatini imam i jednu sliku iz tog perioda pa ću ju postat kad se vratim doma. Trenutno sam na faksu u Osijeku.
Nakon otprilike godinu i pol, kad je tata vidio koliko volim trenirati i kako sjajno izgledam u odnosu na ostale, čak i mnogo starije dečke, odlučio me je nagraditi za trud i odvesti me u fitness centar u Slatini, doduše nije baš neki, ali moglo se fino raditi i nikad nije bilo žive duše. Tamo se prvi put susrećem sa starim časopisima tipa Karate bilder i ostalih. Zamolio sam vlasnika da mi ih posudi kako bih ih doma proučavao. Čitao sam čitao i ubrzo vidio kako sam do sada sve krivo radio, i odlučio sam sve promijeniti i krenuti ispočetka. Nakon izmjene treninga i kolikog tolikog sređivanja prehrane, počeo sam napredovati kako spada. Iz dana u dan, mjeseca u mjesec, sve sam više znao i i sve bolje izgledao.
Do prije otprilike godinu i pol - dvije bio sam dečko sa velikim nogama i rukama, ostalo je bilo srednja žalost. Učlanio sam se na jedan hrvatski forum i čitao, čitao, čitao . . . i za oko su mi najviše upali tekstovi Vedrana Jakšića. Nakon detaljnog prežvakivanja njegovih postova na forumu odlučio sam pod svaku cijenu uspostaviti kakav takav kontakt s njim što mi je naposlijetku i uspjelo. Preko MSN-a mi je velikodušno davao savijete koji su savršeno radili i za svoj današnji izgled mogu zahvaliti Vedranu Jakšiću i njegovim savijetima koji su me pretvorili iz dečka sa velikim rukama i nogama u dečka koji na nešto liči. Very Happy I dan danas treniram na način kako me Vedran uputio i ne mislim ništa mijenjati jer sve što mi je rekao sjajno radi
To bi otprilike bilo to . . . Ako vas još nešto zanima slobodno pitajte! Rado ću odgovoriti!

Pozdrav!
« Last Edit: March 10, 2009, 02:10:11 pm by Nino » Logged

REAR LAT GAME OVER LIGHTS OUT SPREAD
Manimal
Super-heavyweight Member

« Reply #3 on: March 10, 2009, 02:23:14 pm »

Odlican tekst Nikola! ;bravo;

Napisi kako ti izgleda trening u sedmici (tjednu), da li se razlikuje kada si na masi a kada na definiciji, mjenjas li broj ponavljanja, intenzitet!?

Nino
Competitor
Flyweight Member

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #4 on: March 10, 2009, 02:50:37 pm »

Treninzi u masi i na definiciji mi se ne razlikuju. U početku sam nešto izmišljao i povećavao broj ponavljanja i serije, ali sam se ubrzo vratio na svoje treninge jer mi to najviše odgovara. Jedina promjena je u tome što na definiciji ubacujem svakodnevni LI aerobni trening na pazan želudac i još koji tijekom dana. Svugdje gdje trebam ići idem pješke i općenito se jako jako puno krećem.
Sa utezima treniram 4 puta tjedno i to ovako:
   Pon: prsa, bicepsi, trbuh
   Uto: quadovi, zadnja loža, listovi
   Sri: -odmor-
   Čet: ramena, trapez, trbuh
   Pet: leđa, tricepsi, listovi
   Sub: -odmor-
   Ned: -odmor-

Broj ponavljanja mi se uglavnom kreće između 6-10, za trbuh i listove nešto više. Sve vježbe za svaku skupinu radim po istom principu. Nakon serije-dvije zagrijavanja malim težinama prva radna serija je sa maksimalnom težinom i radim ju do totalnog otkaza. Druga radna serija se radi s otprilike 10% manjom težinom također do totalnog otkaza. Ako nakon dvije serije osjetim da nisam odradio posao, smanjujem težinu za još 10% i odradim ju do otkaza. Veće skupine uglavnom uspijem odraditi u 3 radne serije po vježbi, dok su mi recimo za bicepse dovoljne dvije.
« Last Edit: March 10, 2009, 02:55:38 pm by Nino » Logged

nadrealista
Middleweight Member

« Reply #5 on: March 10, 2009, 02:56:39 pm »

da li si natural? ako nisi kada si radio prve kure i kako je to izgledalo
zanima me i koji su planovi (dalji planovi) sto se takmicarskog dijela tice.

poz i hvala
Zelja

Nino
Competitor
Flyweight Member

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #6 on: March 10, 2009, 03:01:29 pm »

Bio sam natural sve do ove vansezone, kada sam si odlučio malo pripomoći. Very Happy Na kuri sam bio 10 tjedana i sa početnih otprilike 87kg, na kraju sam imao 101kg. Znači do sada, iza mene je samo jedna kura.

body
Admin
Cruiserweight Member

« Reply #7 on: March 10, 2009, 03:09:26 pm »

potencijal koji raste..zanimljiva prica Nino, verujem da svako ima slican pocetak price, al razradu i rezultate..pa to i nije toliko rasprostranjeno
Nino
Competitor
Flyweight Member

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #8 on: March 10, 2009, 03:15:54 pm »

potencijal koji raste..zanimljiva prica Nino, verujem da svako ima slican pocetak price, al razradu i rezultate..pa to i nije toliko rasprostranjeno
Hehehe!!! Fino si to zaključio. Very Happy

nadrealista
Middleweight Member

« Reply #9 on: March 10, 2009, 03:55:17 pm »

koji su dalji planovi po tom pitanju ako nije tajna?
koliko imas godina?

Bio sam natural sve do ove vansezone, kada sam si odlučio malo pripomoći. Very Happy Na kuri sam bio 10 tjedana i sa početnih otprilike 87kg, na kraju sam imao 101kg. Znači do sada, iza mene je samo jedna kura.

HAMMER
Bantamweight Member

« Reply #10 on: March 10, 2009, 04:15:29 pm »

Pozdrav za big Ninu  Very Happy...Kakva je suplementacija bila u pripremama za natjecanje na koje si izasao ?
Nino
Competitor
Flyweight Member

bahamut-9999@hotmail.com
Email
« Reply #11 on: March 10, 2009, 05:13:20 pm »

koji su dalji planovi po tom pitanju ako nije tajna?
koliko imas godina?

Plan je taj, da ću na masi uzimati solo depo jer mislim da ništa drugo nije potrebno. Na dijeti uz depo, pred kraj dijete, cca zadnjih 6 tjedana ubacujem masteron, adex ako uspijem doći do njega . . . itd. Volio bih nastupiti i iduće godine jer mi je to zadnja juniorska godina, ali budući da mi je financijska situacija koma, bojim se da ipak neću . . . ali tko zna . . . Very Happy

Pozdrav za big Ninu  Very Happy...Kakva je suplementacija bila u pripremama za natjecanje na koje si izasao ?
Pozdrav! Very Happy Prošle godine sam bio ful natural, i naravno izgledao sam ko vodeno govno, došao sam dijetom do jedne forme i dalje nije išlo iako sam svašta pokušavao, tako da mislim da sam zadnjih nekoliko tjedana dijete vjerojatno gubio samo mišiće... Na kemiji nema ni govora o tome: Ipak drago mi je da sam se spremao jedne godine natural i patio se ko isus, tako da ove sad pripreme mnogo, MNOGO lakše podnosim. Na prvoj natural dijeti stekao sam strašnu disciplinu i bilo mi je mnogo mnogo teže nego sad, a rezultata nije bilo. Ove godine rezultata ima i to me jako motivira da sve jače i jače pritišćem. Prošle godine sam uspio izdržati više od 3 mjeseca dijete bez ijednog cheat obroka i preskakanja treninga, a pomaci su bili stvarno naturalno jadni. Very Happy Tako da mi ove godine stvarno nije problem. Možda zvuči da serem, ali uživam u dijeti i u tome kako se mijenjam iz tjedna u tjedan i napokon vidim da mi se trud isplati...

Manimal
Super-heavyweight Member

« Reply #12 on: March 10, 2009, 05:20:38 pm »

Prošle godine sam uspio izdržati više od 3 mjeseca dijete bez ijednog cheat obroka i preskakanja treninga, a pomaci su bili stvarno naturalno jadni. Very Happy Tako da mi ove godine stvarno nije problem. Možda zvuči da serem, ali uživam u dijeti i u tome kako se mijenjam iz tjedna u tjedan i napokon vidim da mi se trud isplati...

Ne seres nista, nego samo realno razmisljas i radis kada si se vec odlucio takmiciti.
« Last Edit: March 10, 2009, 05:36:13 pm by Manimal » Logged

body
Admin
Cruiserweight Member

« Reply #13 on: March 10, 2009, 05:24:10 pm »

uuu pa ovo je prava stvar - ja sam to prolazio celih 7 god, natural .. toliko znoja, muke -a rezultati nigde, jos da bar neko postuje tvoj trud kako treba. Al vremenom mi pucalo za to, jerbo ovo radim za sebe..ali se takodje smejem ljudima koji me sad samo tako tapsu po ramenu jerno kako je kilaza krenula +90 to vec za njih izgleda malo zastrasujuce Wink

Bogic ce se oduseviti ovim postom hahahaha

Btw Nino, bice i love..polako, sve dodje na svoje keep pumping
nadrealista
Middleweight Member

« Reply #14 on: March 10, 2009, 05:43:16 pm »

istina ne samo Bogic.. mislim ja treniram iz hobija, ali te nekako pobije ovakav post natural = nula .. Bogic je tu ipak motivacija Smile

Pages: [1] 2
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje