Bodybuilding Board
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Mart 11, 2010, 06:58:20 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Savez Srbije za Body Building, Fitness i AerobikOprema za fitness kluboveDigitalni fotoaparati
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: HGH  (Pročitano 659 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
asus
Član
*
Van mreže Van mreže

HGH
« poslato: Mart 04, 2009, 05:13:17 pm »

Treniram vec duze vreme, skoro 6 godina, imam 89 kg, visina 187 i zeleo bih da dodam josh koji kilogram, suv naravno i da se resim skoro sveg sala koje imam. Poceo sam da razmisljam o upotrebi nekog steroida ali sam odustao od testosterona jer je igla neizbezna kako sam uspeo da razumem. Mislio sam na neke oral steroide ali sam video i ovde na forumu da nije to to i to batalih pa me interesuje Human Growth hormon. Kako se uzima, da li moze oral, koliko je dobar, prednosti i mane, shta mi vi preporucujete i koja je cena tog preparata.?
hvala svima
Sačuvana
body
Admin
Cruiserweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 04, 2009, 05:22:48 pm »

hmm..ovako..definitivno jedna od finijih droga Very Happy imas par tema u ovoj sekciji, sjajna stiva slobodno procitaj Wink
e sad..i GH ide na iglu, ali se unosi insulinskom iglom, sto ce reci da bukvalno neces osetiti ubod..podkozno se daje inace.
A da je skup, paaa JESTE Very Happy
Prednosti, samo par njih : anabolan, odlican za mrsavljenje i pritom je lokalan, sto ce reci da najvise topi u predelu u koji ubrizgavas, jedini hormon koji moze da izazove povecanje BROJA misicnih vlakana i misicnih celija (sto ga zbog toga svrstava u sam vrh) mada o njemu mozemo i strucno i na vise strana, al ae ovako laicki ja prema tebi Wink
mane : pa jedan je od hormona sa najmanje stetonosti, kancerogen je doduse, sto znaci da bi mogao ubrzati razvoj malignih celija, ali odradis marker tumora i nema razmisljas na tu temu.

Da bi se videli efekti, potrebno ga je koristiti minimum 6 nedelja, inace je opste prihvaceno da se uzima nekih 3 meseca, a ko ima love..pa nikad se ne skida sa njega !!
Definitvno moj izbor pod stare dane, kad prestanem da lucim dovoljne kolicine GH prirodnim putem..stalone rules
Sačuvana
Jkano
Competitor
Minimumweight Member
Van mreže Van mreže

terapija androgenima:)

sasad88@hotmail.com
« Odgovor #2 poslato: Mart 04, 2009, 11:55:15 pm »

ti bi da se jebes a  da ti ne udje..
Sačuvana
priest
Admin
Middleweight Member
Van mreže Van mreže

teška kura!!!

« Odgovor #3 poslato: Mart 05, 2009, 12:00:06 am »

definitivno najjaci doping po meni trenutno
idealan je u svim uvjetima i za gotovo sve sportase od bodybuildera pa do plivaca,atleticara,boraca,powerliftera itd.....
najveca mana mu je sto je skup,ali jako skup ,tesko da se i jedan preparat moze uopce sa njim mjeriti po cijeni ali i ako pogledamo i po kvaliteti takodjer
kure kod njega nema,ne napada endokrini sustav ,kura bi se zapravo trebala zvati koliko para toliko muzike,kod njega ne postoje pauze
idealan je u ocuvanju svojstava koje dobijemo od koristenja aas-a a moramo biti cisti na doping testu ,on se nemoze otkriti niti jednim testom do sad, iako su najavili da se i on moze otkriti sto cisto sumnjam
u vidu bodybuildinga se najbolje kombinira sa nekim aas-om tipa testosteron ,inzulinom i t3-om
ako bi ga uzimali u vidu samo ocuvanja misicne mase i skidanja sala onda se moze i koristiti solo ali je onda to po meni bezveze ispucan metak koji nije iskoristen do kraja,a u kombinaciji sa inzulinom i t3 moz3e dovesti do ogromnom povecanja misicne mase i cak gubitka sala ili barem zadrzavanje niskog bodyfata
poznato je za njega ima likova koji su na bureku i cevapima svaki dan a uzimaju hgh i skidaju salo
negativne stvari su u vidu povecanja organa i akromegalije,povecanja kostiju na nezeljenim mjestima kao sto su vilica ,lakat,stopalo ,uske ,nos itd itd
kod povecanja organa to je losa stvar jer kao sto je body naveo rmoze se raditi i povecanju tumora ako ga imamo ali i povecanju srcanog zaliska sto kasnije moze dovesti do infarkta,jos jedno negativno svojstvo u kombinaciji sa inzulinom jos vise povecava organe pa tako i zeludac te trbusne misice te moze doci do pojave turtle bellya ,poznatog stanja kod danasnjih bildera gdje i pod niskim postotkom masnoce u tijelu,trbuh moze biti jako napuhnut i struk jako prosirene
jos par dobrih stvari je da pomladjuje kozu,rijesava akne i pristice
losa stvar je u tome sto ga se treba koristiti na duge staze kako bi se vidio efekta a to jako kosta
po meni samo za one dosta iskusne ,ne toliko radi opasnosti za tijelo ,jer smatram da su aas-i kudi kamo opasniji koliko to sto je toliko dobar pa bi u neiskusnim rukama moglo doci do razocarenja jer zbog neznanja rezultat ne bi bio ocekivan a veliki bi se novac dao

asus iz tvojeg posta sam uspio iscitati da neznas puno o materiji cim pitas jel se moze oralno koristiti i bojis se igle ,imas jako puno knjiga na internetu i na forumu tema za proucavanje ovo nije kao da ides kupovati whey protein ,ovo je mnogo ozbiljnije i nije za zajebanciju,takve stvari mogu ljude ubiti ,bez imalo zajebancije
Sačuvana

Manimal
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

K-MASUTRA EXPERT Fuckin'&Meditation

« Odgovor #4 poslato: Mart 05, 2009, 12:05:26 am »

@body
@priest

Odlicni postovi momci! ;bravo;
Sačuvana

asus
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 05, 2009, 01:24:59 am »

body
priest
 Upravu ste. Tezak sam laik po pitanju steroida. Pa sam hteo da cujem iskustva i komentare iskusnih.
Ali niste mi rekli kolika se krece cena GH? Koliko je to on skup? To ne znam.
Ja treniram i aktivno koristim suplemente kao proteine, glutamin, i tribulus trenutno i mogu vam reci da sam zadovoljan rezultatima. Imam skoro 90 kg i jako malo sala, mislim onako. Svi mi kazu da extra izgledam i ja sam zadovoljan. Ali nikada nisam uspeo prebaciti 90 kg. Jednostavno to mi je maximum. Takav mi je metabolizam. E sad elem, malo zelim stesati telo i mozda koj kg suve masa nabaciti pa rekoh da pitam shta i kako vezano za steroide, pa videh da svi hvale GH pa rekoh da pitam. ;think;
Ako ima josh ko da doda neshto vezano za GH ili neki drugi koji je mozda bolji voleo bih da cujem, praticu ovaj topic.
Hvala puno svima!
Sačuvana
priest
Admin
Middleweight Member
Van mreže Van mreže

teška kura!!!

« Odgovor #6 poslato: Mart 05, 2009, 02:06:10 am »

evo ako nije od sad istaknuto ,o cijenama se nece direktno pisati po forumu ,mislim da je ovo pravilo u redu jer ipak prodaja aas-a na crno je ilegalna a u nekim drzavama ne samo novcano nego i kazneno
ali malo slikovito da ti to docaram kad si kupovao proteine i ostale stvari znas kako se njhova cijena krece e pa za novce za hgh za postenu kuru koje bi dao mogao bi si kupiti valjda preko 30kg kvalitetnog whey proteina ,naravno govorim da kura ima efekta ako me razumijes ,imas ti i puno manje doze ali onda je razlika mala ako ga se ne uzima na duge saze
Sačuvana

body
Admin
Cruiserweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 05, 2009, 02:15:24 am »

kad vec ne ppricamo o cenama, a ono taj red velicine Very Happy
minimum ako hoces nesto GH da odradi, onda je to 3iu dnevno na 3 meseca..5 dana on, 2 dana off i to samo zbog ustede, inace nema tu on off Wink
inace neke optimalne doze su od 4-6..ko ima love i ambicije, a taj obicno bude i bahatiji.
Cisto neke stvari o doziranju GH koji bi trebalo znati pre razmisljanja o nekoj kupovini istog.
Sačuvana
vladimirsc
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Novembar 26, 2009, 04:38:08 pm »

Da li se uzumanjem hgh-a raste u visinu?
Sačuvana
nadrealista
Middleweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Novembar 26, 2009, 06:41:35 pm »

Da li se uzumanjem hgh-a raste u visinu?
ne
Sačuvana

Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Savez Srbije za Body Building, Fitness i Aerobik