logo header

September 09, 2010, 09:25:29 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: "Stanjivanje" nogu  (Read 373 times)
Crush
Minimumweight Member
**

« on: January 19, 2009, 01:57:26 pm »

Imam jedan problem,trenirao sam fudbal dugo godina i imam dosta jake i misicave noge,ali kad kazem jake mislim stvarno prevelike i dosta mi odskacu od drugih delova tela ma koliko trenirao te sam resio da ih smanjim malo ako je ikako moguce.Znam da je ishrana bitan faktor i promenio sam je,ali moram da znam kako bih mogao da sprzim malo tj uz koje vezbe butni misic.Hvala unapred

I t's nice to be important but it's more important to be nice
nicija_zemlja
Global Moderator
Bantamweight Member

« Reply #1 on: January 19, 2009, 06:51:04 pm »

Imam jedan problem,trenirao sam fudbal dugo godina i imam dosta jake i misicave noge,ali kad kazem jake mislim stvarno prevelike i dosta mi odskacu od drugih delova tela ma koliko trenirao te sam resio da ih smanjim malo ako je ikako moguce.Znam da je ishrana bitan faktor i promenio sam je,ali moram da znam kako bih mogao da sprzim malo tj uz koje vezbe butni misic.Hvala unapred
izvini ali nikad jos nisam upoznao nekoga da ima problem kao ti. Branch Warren, Tom Plats, Ronnie COleman i svi drugi su imali slican problem, i gornji deo tela su poboljsali da stignu noge. Samo treniraj, i noge zapostavi malo pa ce se to ubrzo izjednaciti. Jedi naravno ispravno, a vjezbe za stanjivanje nogu kao sto ti kazes neznam da li postoji, jednostavno ih nemoj trenirati i to je to. Okaci par fotki nogu - pa da svi se ukljucimo
vuksa
VIP
Cruiserweight Member

WWW Email
« Reply #2 on: January 20, 2009, 12:09:19 am »

meni su noge mnogo bolje od gornjeg dela tela...pa ih opet redovno treniram..i to punom parom..a gornji deo...pa jbg kad bi stigao donji bilo bi vrh!

samo da cutler ne bude prvi
priest
Admin
Middleweight Member

teška kura!!!

« Reply #3 on: January 20, 2009, 08:43:54 am »

upravo je problem u tomes sto vecin a ne vidi da imati velike noge je odlicno
a sa druge strane ima masu ljudi koji ni ne treniraju noge ,ja bih njih pitao zasto ne stanje gornji dio tijela kako bi dostigli zakrzljale noge nego je uvijek obrnuto

Crush
Minimumweight Member
**

« Reply #4 on: January 20, 2009, 11:50:34 am »

Noge su mi ogromne stvarno i ne verujem da cu ih ikad stici sa ostatkom tela,zato sam hteo ako mogu nekako da "sprzim" misic malo.

malojaci
VIP
Lightweight Member

metallica moj dobar drug

Email
« Reply #5 on: January 20, 2009, 12:14:56 pm »

Noge su mi ogromne stvarno i ne verujem da cu ih ikad stici sa ostatkom tela,zato sam hteo ako mogu nekako da "sprzim" misic malo.

Pa de boga ti postavi slike tih ogromnih nogu.Ja sam pravio istu takvu gresku kao i ti i evo stavicu sliku tih svojih "ogromnih" nogu

to su dakle moje noge prije i jednog cucnja,prije nego sam ih  ikako radio.Pa opet to nije dovoljno ni za rekreativca,sad ih radim i dajem 110% na treninzima nogu.Samo ti stisni gornji dio tijela ali obavezno radi i noge i kroz neko vrijeme sve ce sjesti na svoje mjesto.
« Last Edit: January 20, 2009, 12:16:41 pm by malojaci » Logged

ko pit bull grizo,suocen sa krizom,mogo sam 100 a 150 dizo
Crush
Minimumweight Member
**

« Reply #6 on: January 20, 2009, 01:04:58 pm »

Eto druze recimo da su 95 posto iste kao moje

malojaci
VIP
Lightweight Member

metallica moj dobar drug

Email
« Reply #7 on: January 20, 2009, 01:08:45 pm »

Pa onda znaci da trebas raditi noge,samo ne moras se forsirati kao neki,suti imas jebenu genetiku.Noge je jebeno najteze raditi.Ali bez obzira ih trebas raditi.A ja sam npr ljetos popusio teski katabolizam na nogama od bicikla u periodu definicije,dva puta dnevno sam vozi sobno po pola sata,skinuo sam svugdje dosta sala ali na nogama sam izgubio i dosta misica.

ko pit bull grizo,suocen sa krizom,mogo sam 100 a 150 dizo
Crush
Minimumweight Member
**

« Reply #8 on: January 20, 2009, 01:53:39 pm »

Pa onda znaci da trebas raditi noge,samo ne moras se forsirati kao neki,suti imas jebenu genetiku.Noge je jebeno najteze raditi.Ali bez obzira ih trebas raditi.A ja sam npr ljetos popusio teski katabolizam na nogama od bicikla u periodu definicije,dva puta dnevno sam vozi sobno po pola sata,skinuo sam svugdje dosta sala ali na nogama sam izgubio i dosta misica.

Hm,interesantno...    ;think;  Twisted Evil  Twisted Evil

Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje