logo header

August 01, 2010, 07:33:25 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Obavezno pročitajte Pravilnik Foruma pre slanja poruka!

Home   Help Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Pitajte Nikolu Prugoveckog Priest!  (Read 2406 times)
priest
Admin
Middleweight Member

teška kura!!!

« Reply #30 on: February 03, 2009, 01:46:13 am »

glutamin mozes sa proteinom i dextrozom poslije treninga
dextrozu smuckas sa wheyem i glutaminom
glutamin mozes i ujutro i prije spavanja

Da li je dobar izbor gutamin prije jutarnjeg kardia kao što rambo92 kaže?

ja isto kazem da je iako ima onih koji su kontra toga ,ali po meni glutamin da ujutro  prije cardia

nadrealista
Middleweight Member

« Reply #31 on: February 03, 2009, 09:20:26 am »

zasto? mislim koji efekat donosi?

poz

ja isto kazem da je iako ima onih koji su kontra toga ,ali po meni glutamin da ujutro  prije cardia

priest
Admin
Middleweight Member

teška kura!!!

« Reply #32 on: February 04, 2009, 01:13:38 am »

zasto? mislim koji efekat donosi?

poz

pa jedni ce reci da ubrzo konvertira u glukozu pa radi toga je beskorisan prije cardia na taste jel onda mi prvo moramo potrositi taj glutamin kako bi krenulo sa gubljenjem sala
a opet samsa druge strane s one koje se i ja slazem da je jutarnji cardio na taste vrlo rizicna stvar zbog samog katabolizma pa je dosta opasno raditi zbog mogucnosti gubitka dosta misica ,a tu ulazi glutamin kao odlican antikatabolik
da se razumijemo glutamin je samo jedna aminokiselina ,mozda i najkorisnija od svih ali da bi efikasno radio studije kazu da bi ga se trebalo minimanlo uzimati 30g na dan ,oko toga nemam odredjeno misljenje jer nisam uspredio korz iskustvo djelovanje vise ili manje glutamina
druga opcija bi mogla biti onda bcaa,koji se moze koristiti u manjim dozama nego glutamin i biti efikasan

nadrealista
Middleweight Member

« Reply #33 on: February 04, 2009, 09:34:51 am »

thx priest

Syma
Minimumweight Member
**

symasd@hotmail.com
Email
« Reply #34 on: November 02, 2009, 12:05:17 am »

@manimal
sad sam trenutno oko 106kg a na defku krecem vec sljedeceg tjedna ,od ponedjeljka startam Razz
@malojaci
natural sam trenirao oko 4godine
iskreno mislim da nisam dostigao svoj prirodni limit,ali nije mi zbog toga krivo jer sam se sto prije htio natjecati,jer su mi ambicije u bodybuildingu puno vece od onoga sto mi moze natural izgled donijeti
@nadrealista
imam 19god,evo napunit cu 20 za koji dan
rodjen sam 20.01.1989.
slucajno sam nsao temu pa me zainteresovala jedna stvar a to je pominjanje pojma natural ...posto vidim da je priest rekao da je izvukao max iz naturala...da li to znaci da je samo presao na suplementaciju  ili nesto "jace"

1994.rodjen sam ja pored reke Dunava
Da bi bio pobednik ne moras da pobedis...
nadrealista
Middleweight Member

« Reply #35 on: November 02, 2009, 10:39:15 am »

natural ne znaci da se ne uzimaju suplementi.. suplementi su natural. to su dodaci prehrani.
ako neko kaze da nije natural, znaci da uzima kemiju, citaj steroide

Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to:  

Marketing agencija Digitalni fotoaparati Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC HostingMania Fotografisanje